اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
گروه جهادی رویش مهر یکی از گروه های جهادی تخصصی در حوزه ارتقای مهارت های معلمان و دانش آموزان است که فعالیت خود در این حوزه را از 9 سال پیش به صورت تخصصی در استان سیستان و بلوچستان آغار کرده است.
اگر بخواهیم تغییری در زندگی اجتماعی به وجود آوریم، باید از مدرسه آغاز کنیم و اگر بخواهیم تغییری را از مدرسه شروع کنیم، بی تردید باید از معلم شروع کنیم و مهم اینکه هیچ اصلاحی نمیتواند بدون همکاری و مشارکت فعال معلمان موفق شود. معلمی که می خواهد در جامعه کنونی اصلاحاتی را ایجاد کند، باید دارای ویژگیها، مهارتها و قابلیتهای مختلفی باشد و صرف دارا بودن دانش و اطلاعات کافی نیست.
به نظر میرسد می توان بهترین معلمان را کسانی دانست که اوقات خود را صرف یادگیری میکنند. یک معلم کارآمد معمولاً تحولات مربوط به رشته خود را تعقیب می کند و دائماً مهارت های خویش را بهبود میبخشد. آن ها همواره در حال آموختن هستند. به عبارتی دیگر چنین معلمانی خود دائماً در حال شاگردی کردن هستند.
در راستای تربیت چنین معلمانی، طرح های مختلفی در کشور اجرا و پیگیری می شود و پای چنین طرح هایی به گروه های جهادی نیز کشیده شده است. امروز بسیاری از گروه های جهادی کشور به صورت تخصصی به موضوع تربیت معلمان و ارتقای سطح کیفی و علمی ایشان می پردازند.
یکی از گروه های جهادی فعال در حوزه ارتقای معلمان، گروه جهادی رویش مهر است که به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح ارتقای معلمان در سطح مناطق مناطق محروم کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان اقدام می کند. اقدامات این گروه جهادی باعث شده است تا معلمان بومی استان به توانمندی های روز دست یافته و با کیفیت بهتر علمی و تخصصی مشغول تدریس در مدارس استان شوند.
محمدعلی صمیمی، مدیرعامل گروه جهادی رویش مهر در گفت وگو با ایکنا، به تشریح برنامه ها و فعالیت های این گروه جهادی پرداخت و اظهار کرد: فعالیت های جهادی گروه رویش مهر از سال 94 و به صورت ویژه در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد. این گروه با هدف ارتقای معلمین استان به ویژه با اولویت ارتقای معلمین ابتدایی نسبت به اجرای طرح های مختلف فرهنگی در سیستان و بلوچستان اقدام کرده است. طی اجرای طرح ارتقای معلمان، ابتدا مناطق هدف در چهار قطب استان شامل زاهدان، سیستان، چابهار و ایرانشهر مشخص شده و مقدمات اجرای طرح فراهم می شود.
مدیرعامل گروه جهادی رویش مهر تصریح کرد: در این زمینه ابتدا معلمان پرانگیزه و پرظرفیت قطب های چهارگانه استان شناسایی شده و نسبت به برگزاری 70 ساعت آموزش تخصصی حضوری برای ایشان اقدام می شود. این دوره آموزشی با حضور بهترین اساتید و مؤلفان کتب درسی برای معلمان استان برای حدود 300 نفر از معلمان استان برگزار می شود.
صمیمی با بیان اینکه دروس مختلف آموزشی در رشته های مختلف برای شرکت کنندگان در این طرح در نظر گرفته می شود، اظهار کرد: در پایان برگزاری این دوره آموزشی، ارزیابی نهایی از شرکت کنندگان در دوره انجام شده و تعداد 20 تا 30 نفر از معلمان نخبه حاضر در این دوره ها انتخاب می شوند.
مدیرعامل گروه جهادی رویش مهر بیان کرد: در ادامه نیز حدود 70 ساعت دوره آموزشی تخصصی ویژه معلمان منتخب در ایام تابستان برگزار می شود و اساتید مؤلف کتاب های درسی به صورت حضوری به ایشان آموزش می دهند. در پایان تابستان هر سال نیز، ارزیابی نهایی از معلمان منتخب انجام شده و نخبگان برتر از میان ایشان انتخاب می شوند.
صمیمی افزود: معلمان برتر در این دوره ها به عنوان مدرس بومی استان شناخته می شوند و از سال بعد، به عنوان مدرسان طرح ارتقای معلمان در استان مشغول به فعالیت می شوند. این طرح باعث می شود تا عملاً مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان در زمینه دارا بودن معلمان نخبه و برتر بومی خودکفا شوند و نیازی به مراجعه اساتید از تهران یا دیگر نقاط کشور نداشته باشند.
وی ادامه داد: هم اکنون در شهرهای زابل و زاهدان اساتید بومی به خوبی تربیت شده و مشغول تدریس هستند. در ایرانشهر و چابهار نیز ان شاءالله امسال این اتفاق رقم خواهد خورد و معلمان بومی این مناطق نیز مشخص خواهند شد.
مدیرعامل گروه جهادی رویش مهر با بیان اینکه اجرای این طرح طی دوران شیوع کرونا در کشور با مشکلات اندکی مواجه شد، گفت: البته این برنامه پس از پایان شیوع کرونا در کشور با قوت خیلی بیشتر در سیستان و بلوچستان پیگیری شد و تا به امروز نیز بدون وقفه ادامه داشته است.
صمیمی با اشاره به اجرای طرح توسعه تحصیلی دانش آموزان نیز تصریح کرد: این طرح نیز هم اکنون با همکاری بنیاد علوی در حال اجراست و بیش از پنج هزار دانش آموز را تحت پوشش خود دارد. در راستای اجرای این طرح فرهنگی، تعداد هفت خدمت ویژه به دانش آموزان محروم ارائه می شود.
وی بیان کرد: برپایی کلاس های درسی فوق برنامه به صورت حضوری و در قالب 300 ساعت آموزشی، ارائه خدمات مشاوره به دانش آموزان به صورت حضوری، آن لاین و برگزاری دوره های مشاوره به صورت تلفنی و در کانال های مجازی، انجام آزمون های تحصیلی در شش مرحله به صورت تستی و تشریحی، برپایی کلاس های ارتقای معلمان در کنار این طرح فرهنگی (برای 350 معلم)، ارائه خدمات پرورشی و تربیتی در سطح مدارس، برپایی جلسات مشاوره برای اولیای دانش آموزان به صورت آنلاین از جمله خدماتی است که در قالب این طرح به دانش آموزان ارائه می شود.
مدیرعامل گروه جهادی رویش مهر اظهار کرد: در پایان برگزاری این طرح نیز هر ساله کلاس های جمع بندی آنلاین طی خردادماه برای دانش آموزان پیش بینی شده است تا بتوانیم نسبت به جمع بندی نهایی از خدمات ارائه شده به ایشان و تأثیر طرح در میان دانش آموزان اقدام کنیم.
صمیمی در پایان سخنان خود تصریح کرد: امسال نزدیک به هزار معلم در استان سیستان و بلوچستان در سطوح ابتدایی و متوسطه تحت پوشش طرح ارتقای معلمان قرار گرفته و بیش از پنج هزار دانش آموز نیز در طرح ارتقای دانش آموزان حضور دارند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}